Αμμόχωστος
Τετ, 15 Ιαν 2014
ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Επαρχιακός Γραμματέας

ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΦΛΩΡΟΣ

 

Αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας

ΖΙΚΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

 

Επαρχιακός Γραμματέας Κλαδικών

ΜΑΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Επαρχιακός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΒΑΡΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Επαρχιακή Γραμματέας ΓΟΔΗΣΥ

ΛΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ

 

Μέλος Επαρχιακής Γραμματείας

ΒΑΣΙΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

 

Μέλος Επαρχιακής Γραμματείας

ΚΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

Μέλος Επαρχιακής Γραμματείας

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ

 

Μέλος Επαρχιακής Γραμματείας

ΠΑΠΑΛΕΟΝΤΙΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

 

Μέλος Επαρχιακής Γραμματείας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΜΑΣ

 

Μέλος Επαρχιακής Γραμματείας

ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Μέλος Επαρχιακής Γραμματείας

ΧΑΤΖΗΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

 


Επαρχιακά Γραφεία Αμμοχώστου (Λάρνακας) 

 
Τ.Θ.40485 
6304 Λάρνακα
Γόλγων 10 Destalo Court 
2ος Όροφος
Τηλ: 24641980
Φαξ: 24637202
Email: famagusta@disy.org.cy  

Επαρχιακά Γραφεία Αμμοχώστου (Λεμεσός)
Τ.Θ. 51669 
3507 Λεμεσός 
Λεοντίου Ά 187
2ος ΄Οροφος
Τηλ: 25822944
Φαξ: 25333385
Email: fam.limassol@disy.org.cy

 
Επαρχιακά Γραφεία Αμμοχώστου (Παραλίμνι) 
Μακαρίου Γ΄ 62
5282 Παραλίμνι
Τηλ: 23827282
Φαξ: 23827283
Email: fampar@disy.org.cy
 

Flickr Feed

Πεμ, 16 Αύγ 2018

Γραπτή Δήλωση Βουλευτή Λευκωσίας και Εκπροσώπου Τύπου Δημήτρη Δημητρίου:

Η σταθερότητα στην περιοχή δεν μπορεί να συμβεί χωρίς να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Είναι με χαρά και συγκίνηση που είδαμε τους δύο Έλληνες αξιωματικούς να επιστρέφουν πίσω στην Ελλάδα. Συμπεριφέρθηκαν με γενναιότητα και αξιοπρέπεια καθ΄όλη τη διάρκεια της μακράς κράτησής τους, τόσο οι ίδιοι οι αξιωματικοί όσο και οι οικογένειες τους.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός χαιρετίζουμε την πράξη της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Είναι μια πράξη δικαιοσύνης. Η σταθερότητα στην περιοχή δεν μπορεί να συμβεί χωρίς να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Είναι σίγουρα μια πράξη που θα ενισχύει το γενικότερο κλίμα στην περιοχή.

Λευκωσία, 16 Αυγούστου 2018

Τρι, 14 Αύγ 2018

Σήμερα ανακοινώθηκε η προκαταρκτική εκτίμηση της στατιστικής υπηρεσίας για το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας παραμένει θετικός και υπολογίζεται στο 3,9% συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2017. Βάσει και της σημερινής ανακοίνωσης, η οικονομία της χώρας μας, παραμένει εντός των προβλέψεων για συνολικό ρυθμό ανάπτυξης στο 4% για το 2018.

Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν πως η κυπριακή οικονομία είναι στο σωστό δρόμο. Η συνεχιζόμενη πορεία σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης δείχνει πως οι πολιτικές αποφάσεις που χαράσσουν και στηρίζουν την οικονομική πολιτική της χώρας είναι σωστές. Την ίδια ώρα χρειάζεται να συνεχίσουμε στην ίδια σταθερή πορεία. Οι προκλήσεις για την οικονομία υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Η δημοσιονομική πειθαρχία δεν μπορεί παρά να συνεχιστεί και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια χρειάζεται να αντιμετωπιστούν και να μειωθούν. Η συγκροτημένη και νοικοκυρεμένη αναπτυξιακή οικονομική πολιτική χρειάζεται καλό σχεδιασμό και συνεχή στόχευση.

Λευκωσία, 14 Αυγούστου 2018

 

 

Τρι, 14 Αύγ 2018

Δελτίο Τύπου ΔΗΣΥ

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την αεροπορική τραγωδία της «Ήλιος» στο Γραμματικό Αττικής, που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Κύπρο οδηγώντας στον θάνατο και τους 121 αθώους και ανυποψίαστους ταξιδευτές της 14ης Αυγούστου του 2005.

Εκείνη την τραγική μέρα ολόκληρες οικογένειες χάθηκαν. Η χώρα μας δέχτηκε το μεγαλύτερο πλήγμα σε καιρό ειρήνης. Τιμούμε τη μνήμη των αθώων θυμάτων και εκφράζουμε τη αμέριστη συμπαράσταση μας στους συγγενείς και τους οικείους τους για την αβάστακτη απώλειά τους.

Είναι ακόμα η ευκαιρία να σημειώσουμε ότι η πολιτεία θα πρέπει να συνεχίσει να φροντίζει με τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια και τη δέουσα αυστηρότητα για την ασφάλεια των αεροπορικών και άλλων συγκοινωνιών, ασκώντας πρόληψη και παρέχοντας τη συλλογική προστασία που οφείλει στους πολίτες της.

Λευκωσία, 13 Αυγούστου 2018