Ανακοινώσεις

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δείπνο το οποίο παράθεσε η κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου προς τιμήν της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη η οποία ως επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς, ανέπτυξε το θέμα «Η γυναίκα επιχειρηματίας ως οδηγός της ανάπτυξης».

Είχαμε σήμερα ως Επιτροπή Εξωτερικών μια εξαιρετική συνάντηση με την αντιπροσωπεία της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, με την Ομάδα Φιλίας Κύπρου-Γαλλίας.

Είχαμε σήμερα συζήτηση πρότασης νόμου που αφορούσε την παραχώρηση παράτασης ώστε τα voucher τα οποία είχαν πολίτες οι οποίοι έκλεισαν πριν από την πανδημία ταξίδια στο εξωτερικό ή ευρύτερα να ταξιδέψουν είτε αφορούσαν τη διαμονή σε ξενοδοχεία, να τους παραχωρηθεί μια ευχέρεια να εξαργυρώσουν μέσω voucher σε μεταγενέστερο σημείο αυτό το δικαίωμα τους,  αν και εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν.

Τα προσφυγικά αθλητικά σωματεία είναι ζωντανοί οργανισμοί και αποτελούν πόλο συσπείρωσης που συνδέουν τον προσφυγικό κόσμο. Κάθε δραστηριότητα των σωματείων μας, αποτελεί ευκαιρία συνεύρεσης κάθε γενιάς προσφύγων και συντήρησης της ιστορικής μνήμης των κατεχομένων εδαφών μας.

Δήλωση Βουλευτή κ. Ονούφριου Κουλλά μετά την Επιτροπή Εργασίας

Αβέρωφ: Δεν είναι ποτέ δυνατόν να δεχτεί η δική μας πλευρά την απαράδεκτη απαίτηση της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων για ξεχωριστό, ανεξάρτητο κράτος. Κάτι που κατανοεί πλήρως ο κύριος Casado, γιατί αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι στη δική τους χώρα το αίτημα των Καταλανών για ανεξάρτητο κράτος.

 SITE LEFT