Ανακοινώσεις

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τεσσάρων χρόνων από τη δημιουργία του ΓΕΣΥ η Πρόεδρος κ. Αννίτα Δημητρίου συνοδευόμενη από μέλη της ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, είχε σήμερα σειρά συναντήσεων με φορείς της υγείας και συγκεκριμένα με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) και με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ).

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες του Υπουργού Ενέργειας για την ενεργειακή στρατηγική της χώρας. Κάθε υποδομή που δυνατόν να επιτύχει μείωση του κόστους ηλεκτροπαραγωγής και ενίσχυση της γεωπολιτικής μας θέσης, είναι καλοδεχούμενη.

Στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού στη Λευκωσία έλαβε χώρα σήμερα το Επαρχιακό Συνέδριο Κερύνειας ενόψει και των Επαρχιακών Εκλογικών Συνελεύσεων της 10ης Ιουνίου.

Συνάντηση με τους προσφυγικούς φορείς και συγκεκριμένα με τον με τον Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών, την Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων, την Ένωση Εκτοπισθέντων Κοινοτήτων και την Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, είχε σήμερα στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού η Πρόεδρος κ. Αννίτα Δημητρίου στην παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Κάρουλλα και του Εκπροσώπου Τύπου κ. Ονούφριου Κουλλά.

Είχαμε σήμερα ως Επιτροπή Εμπορίου συζήτηση για το τέλος των 350 ευρώ το οποίο επιβάλλεται σε κάθε εταιρεία ως απότοκο του μνημονίου μετά από 10 χρόνια.

Συζητήσαμε σήμερα στην επιτροπή δημογραφικού, το πολύ σημαντικό θέμα της υπογεννητικότητας. 

 SITE LEFT