Ανακοινώσεις

Αβέρωφ: Μαζί μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας μας. Μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε την περηφάνια και την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη. Είναι η ώρα να απογειώσουμε την Κύπρο μας. Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας αυτή την Κυριακή.

Αβέρωφ: Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς έχει κάνει μια μικρή υποδομή μερικών εκατοντάδων ευρώ όπου μπορούν οι εθελοντές να έρθουν να ταΐσουν τα αδέσποτα, έχοντας τους την τροφή αλλά και μία οι υπηρεσίες του δήμου καθαρίζουν ως οφείλουν το πάρκο, καθαρίζουν και τον χώρο που ταΐζονται και τα αδέσποτα. Αυτό το πρότυπο πρέπει να το εφαρμόσουμε παγκύπρια σε συνεργασία με τους κοινοτάρχες και τους δημάρχους

Δημητρίου: Η χώρα μας χρειάζεται ικανή ηγεσία. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέχει την εμπειρία, την ικανότητα και τη γνώση, και με τη μεγάλη μας παράταξη τον Δημοκρατικό Συναγερμό, μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα μας και να την οδηγήσει σε ασφαλή νερά. Γι’ αυτό και θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αβέρωφ: Όντως το φράγμα του φόβου έσπασε! Το κύμα της υποστήριξης μεγαλώνει! Το κύμα ξεκίνησε στο Παραλίμνι και την Ελεύθερη Αμμόχωστο! Έγινε ποτάμι στην Πάφο και τη Λάρνακα! Στη Λεμεσό, έγινε ορμητικός χείμαρρος! Στη Λευκωσία σήμερα γίνεται θάλασσα! Έτοιμη να σαρώσει τα πάντα

Αβέρωφ: Μπορούμε να εγγυηθούμε μια δυνατή οικονομία για να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια. Και θέλουμε και μπορούμε το κάθε άτομο στην κοινωνία μας να είναι αυτόνομο είτε αυτός είναι ΑΜΕΑ, είτε είναι νεαρός, είτε είναι μεσήλικας, είτε είναι τρίτης ηλικίας. Αυτή την κοινωνία θέλουμε.

Γεωργιάδης: Ο Αβέρωφ είναι ο ικανός ηγέτης που μπορεί να κρατήσει την οικονομία μας δυνατή. Να εγγυηθεί τη σταθερότητα και να οδηγήσει τη χώρα μπροστά. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα του, ενωμένος και δυνατός όσο ποτέ.

 SITE LEFT