Ανακοινώσεις

Αβέρωφ: Χαίρομαι τους δημιουργικούς ανθρώπους, χαίρομαι τον Μάριο και τον Δημήτρη και τον κάθε Μάριο και Δημήτρη που οποιεσδήποτε δυσκολίες και να υπάρχουν, με τα μανίκια πάνω σχεδιάζουν για το αύριο. Είναι αυτές οι μικρομεσαίες, κυπριακές επιχειρήσεις που είναι η σπονδυλική στήλη της κυπριακής οικονομίας

Αβέρωφ: Στόχος ένας είναι, η επίλυση του κυπριακού προβλήματος μέσα από τη συμφωνημένη βάση που καθορίζεται από τα ομόφωνα ψηφίσματα και αποφάσεις τόσο της Γενικής Συνέλευσης όσο και του Συμβουλίου Ασφαλείας. Από εκεί και πέρα χωρίς την ύπαρξη διαλόγου δεν θα μπορέσουμε ποτέ να λύσουμε το κυπριακό πρόβλημα και στηρίζουμε τον Πρόεδρο στις προσπάθειές του να επαναρχίσει ο διάλογος.

Σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών είχαμε ενώπιων μας τον τέταρτο συμπληρωματικό προϋπολογισμό για φέτος, συνολικού ύψους 91,7 εκατομμυρίων.

Την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δημητρίου: Οι σημερινές ανακοινώσεις της Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας για τα μέτρα αντιμετώπισης των αυξήσεων  στην ηλεκτρική ενέργεια, καταδεικνύουν τα άμεσα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης και του Δημοκρατικού Συναγερμού, μπροστά σε ακόμη ένα ζήτημα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε.

Η Οργάνωση Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου πραγματοποίησε συνάντηση στις 14/9/21 με τον Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

 SITE LEFT