Εκτύπωση
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Είχαμε σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον φίλο Υπουργό Γεωργίας. Ήταν μια συνάντηση στην οποία έχουν κατατεθεί εκ μέρους όλης της Επιτροπής Γεωργίας οι προβληματισμοί μας, οι ανησυχίες μας όσον αφορά τον τομέα του τμήματος του Υπουργείου Γεωργίας. Έχουμε πάρει αρκετές, σαφείς απαντήσεις από τον ίδιο τον Υπουργό, ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία ούτως ώστε να επιλύσουμε τα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον τομέα της Γεωργίας που έχει επιφέρει η πανδημία.

Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, τα τελευταία χρόνια ο τομέας της γεωργοκτηνοτροφίας υποφέρει, η πανδημία έχει φέρει νέα δεδομένα σε αυτόν τον τομέα. Είναι ένας τομέας ο οποίος έχει κρατήσει την πατρίδα μας σε δύσκολες εποχές, οι παππούδες μας μέσα από τον τομέα της γεωργοκτηνοτροφίας έχουν μεγαλώσει, έχουν σπουδάσει και έχουν δώσει κληρονομιές στα παιδιά τους και έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε τον συγκεκριμένο τομέα.

Ευελπιστώ σε μια αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο ούτως ώστε να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τον συγκεκριμένο τομέα. Στόχος μας ως εκλελεγμένοι του λαού είναι να προσπαθούμε να βρούμε αυτές τις λύσεις που θα επιφέρουν αυτές τις ευκολίες προς τους συμπολίτες μας.

14/9/2021