Εκτύπωση
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Έλαβε χώρα σήμερα η συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο Διευθυντής Διοίκησης και Οργανωτικού κ. Γιώργος Λυσανδρίδης ενώ ακολούθησαν ομιλίες από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Χάρη Γεωργιάδη και τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος στη δική του ομιλία προχώρησε σε έναν απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών, ενώ εξήγγειλε και την έναρξη ενός διευρυμένου προσυνεδριακού διαλόγου που θα οδηγήσει στη διεξαγωγή του ιδεολογικοπολιτικού συνεδρίου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε επιπρόσθετα ότι εμπλοκή σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν η κ. Ξένια Κωνσταντίνου ως Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και ο κ. Μιχάλης Σοφοκλέους ως επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου μεταξύ άλλων έδωσε το στίγμα της πολιτικής κληρονομιάς που φέρει ο Δημοκρατικός Συναγερμός ως η παράταξη η οποία μπήκε μπροστά σε όλες τις μεγάλες μάχες για τον τόπο.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού παράλληλα σημείωσε ότι η παράταξή μας έχει λάβει τα μηνύματα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών και ότι είναι αποστολή του Δημοκρατικού Συναγερμού να οδηγήσουμε την κοινωνία στο δρόμο που μας δείχνουν οι πολίτες, μαζί με την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και με όχημα το ριζοσπαστικό μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα.

4/10/2021