Εκτύπωση
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Ο Δήμαρχος Λατσιών και η πρωτοβουλία «ένα εκατομμύριο δέντρα» του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα μείνουν μόνο στη φύτευση 5.000 δέντρων στο λόφο του Απαλού, αφού σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για σχεδιασμό και τοποθέτηση τραπεζιών, εκδρομικών πάγκων και υπηρεσιών υγιεινής.

Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Λατσιών Χρίστος Πιτταράς με τον επικεφαλής της πρωτοβουλίας του Δημοκρατικού Συναγερμού Δήμο Γεωργιάδη, τέθηκε επί τάπητος το πλάνο για την υλοποίηση του κοινού οράματος για δημιουργία εκδρομικού χώρου στα Λατσιά, ένα έργο που θα προσθέσει αξία στη φύτευση των 5.000 δέντρων και θα εμπλουτίσει το μεγάλο, υπό κατασκευή, έργο για δημιουργία δάσους στο λόφο του Απαλού.

Το έργο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λατσιών, θα υλοποιηθεί σε συνεννόηση με το Τμήμα Δασών και της υπηρεσίες του Δημαρχείου.

Από την πλευρά της πρωτοβουλίας, ο Δήμος Γεωργιάδης ανάφερε πως η δημιουργία ενός νέου δάσους και εκδρομικού χώρου θα προσφέρει πολλά οφέλη για κάθε δημότη και ότι όλοι οι εθελοντές θα είναι στη διάθεση του Δημαρχείου για να στηρίξουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που με βάση το πράσινο θα δώσει ζωή στην περιοχή και θα αλλάξει την εικόνα της ευρύτερης Λευκωσίας.

3.8.2022