Εκδηλώσεις

Αβέρωφ: Σήμερα, έχω σκιαγραφήσει σήμερα το πως οραματίζομαι την Κοινωνική Κύπρο της επόμενης ημέρας. Έχω περιγράψει την τεράστια δουλειά που μας περιμένει και σε αυτό τον κρίσιμο τομέα. Αυτό άλλωστε ξέρω εγώ να κάνω. Μπορώ να λύνω τα προβλήματα και να ανοίγω νέους δρόμους προς όφελος του κάθε Κύπριου πολίτη, αλλά και της χώρας μας

Αβέρωφ: Τα προβλήματά μας δεν θα λυθούν με το χαμόγελο. Τα όμορφα λόγια, τα έτοιμα οράματα, το λαϊκισμό που τάζει στους πάντες τα πάντα. Η Κύπρος θα βρει το δρόμο της στηριγμένη σε στιβαρές πολιτικές που φέρνουν ασφάλεια και σταθερότητα.

Αβέρωφ: Πάντα προσπαθούσα να είμαι ωφέλιμος για τον τόπο μου. Δεν δίστασα να τσαλακωθώ. Δεν απέφυγα να δώσω σκληρές μάχες. Περνούσα πάντοτε από τις μυλόπετρες της κάλπης χωρίς ποτέ να φοβηθώ την κρίση των ψηφοφόρων.

Συγκέντρωση στελεχών πρώτης γραμμής Δημοκρατικού Συναγερμού στη Λευκωσία

Στην παρουσία του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου φωταγωγήθηκε χθες το κεντρικό επιτελείο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού σε συνεργασία με την Europa Donna.

Αβέρωφ: Η διασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του τόπου μας είναι η κρίσιμη απόφαση που καλούμαστε να πάρουμε σε αυτές τις εκλογές

 SITE LEFT