Χιλιάδες κόσμου στη συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αργάκα

Στη γενέτειρα του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, Αργάκα, πραγματοποιήθηκε χθες με τεράστια επιτυχία η συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του, στο οίκημα της ΣΕΔΙΓΕΠ, όπου πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο και τον υποδέχθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με ενθουσιασμό και παλμό.

Έντονα συγκινημένος ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όσους εθελοντικά βοήθησαν για την επιτυχή εκδήλωση, ανέφερε πως «Οι ερχόμενες εκλογές, δεν ορίζουν μόνο την αυριανή διακυβέρνηση. Τα κυρίαρχα ζητήματα που πρέπει να μας απασχολούν είναι αυτά που κάποιοι άθελα τους τα θεωρούν δεδομένα. Θεωρούν δεδομένη την ασφάλεια ενώ ζούμε σε μία Κύπρο υπό κατοχή. Θεωρούν δεδομένη την οικονομική σταθερότητα όταν η απειλή για την παγκόσμια οικονομία μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Θεωρούν την κοινωνική ευημερία και τις θέσεις εργασίας δεδομένες. Δυστυχώς το μόνο δεδομένο είναι η ανασφάλεια, το μόνο δεδομένο είναι η αποσταθεροποίηση. Γι’ αυτό και χρειάζεται να κάνουμε επιλογές για να προστατεύσουμε τις θέσεις, τις επιχειρήσεις μας. Χρειάζεται σοβαρότητα, χρειάζεται εμπειρία, χρειάζεται αποτελεσματικότητα να διαχειριστείς μεγάλες κρίσεις παγκόσμιες αλλά και για τον τόπο σου».

Οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών, οι οποίες ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή από την Επαρχία Αμμοχώστου, συνεχίζονται σήμερα στη Λάρνακα, ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν οι συγκεντρώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

 

2.8.2022  

 SITE LEFT