Παλμός και ενθουσιασμός από χιλιάδες κόσμου επικράτησε κατά τη χτεσινή συγκέντρωση φίλων και υποστηριχτών του Αβέρωφ Νεοφύτου στη Λευκωσία. Μια από τις μαζικότερες πολιτικές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων έγινε πραγματικότητα, με τον ίδιο τον Αβέρωφ Νεοφύτου να δηλώνει τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια του για την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στάθηκε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα τα οποία αποτελούν τις σύγχρονες προκλήσεις για την Κύπρο του σήμερα και του Αύριο.

Από το κυπριακό και την οικονομία, το μεταναστευτικό, και από την παγκόσμια κρίση που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ουκρανία ως και την ανάγκη εκσυγχρονισμού των θεσμών στη χώρα μας μέσα από την αναθεώρηση του Συντάγματος την οποία έθεσε στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέλυσε συνοπτικά και συγκροτημένα το όραμά του για την επόμενη μέρα της Κύπρου, με μια ηγεσία η οποία όπως ανέφερε θα πρέπει να είναι ικανή να κρατήσει γερά το τιμόνι, να προφυλάξει την Κύπρο από την καταιγίδα που ξεσπά στο εσωτερικό και το εξωτερικό, να αντιμετωπίσει την ακρίβεια και την αύξηση του κόστους ζωής που κατατρώει τα εισοδήματα, να προστατεύσει τους ευάλωτους, να αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση και δώσει προοπτική στους νέους και τις νέες μας.

Αναλύοντας δε το τι καθιστά τη δική του υποψηφιότητα την καταλληλότερη, σημείωσε ότι αυτή δεν είναι σκάφος ανερμάτιστο. «Δεν είναι μια απροσδιόριστη κοινοπραξία πολιτικών ή άλλων συμφερόντων και φιλοδοξιών. Δεν είμαι ανεξάρτητος αλλά ούτε και εξαρτημένος. Έχω ταυτότητα και ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις. Ξέρετε και πως θα κυβερνήσω. Ξέρετε με ποιους θα κυβερνήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την εποχή της αναταραχής, κατέληξε ο κ. Νεοφύτου, της αβεβαιότητας και των ραγδαίων αλλαγών, η πατρίδα μας έχει ανάγκη από πυξίδα, καθαρή κατεύθυνση και σταθερή γραμμή.  Για να μη διακινδυνεύσουμε όσα πετύχαμε ως τώρα και να διασφαλίσουμε ότι η χώρα θα έχει ασφάλεια και σταθερότητα και να μπορεί να κτίσει ένα πιο αισιόδοξο αύριο.

7.9.2022

 SITE LEFT