Μήνυμα νίκης έστειλε χτες η Πάφος κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που διοργάνωσαν οι φίλοι και υποστηρικτές του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.  

 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέλυσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του το όραμά του αλλά και το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών με γνώμονα την Κύπρο του Αύριο.

«Πρέπει να έχουμε ασφαλή χώρα. Να έχουμε δυνατή οικονομία. Να προστατεύσουμε ό,τι πετύχαμε. Και να μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Αυτά οφείλει να διασφαλίσει η επόμενη ηγεσία. Για να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας δυναμική. Με ασφάλεια και σταθερότητα. Με ελπίδα και προοπτική. Οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται την ευθύνη που απαιτείται στην κάλπη. Η μεσαία τάξη, ο στυλοβάτης της κοινωνίας, γνωρίζει ότι οι επιλογές της θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών της. Την επιβίωσή της. Την επιβίωση της οικονομίας μας. Ίσως και της χώρας μας της ίδιας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ξέρετε πολύ καλά, πρόσθεσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου ότι πάντα προσπαθούσα να είμαι ωφέλιμος για τον τόπο μου. «Δεν δίστασα να τσαλακωθώ. Δεν απέφυγα να δώσω σκληρές μάχες. Περνούσα πάντοτε από τις μυλόπετρες της κάλπης χωρίς ποτέ να φοβηθώ την κρίση των ψηφοφόρων. Από τότε που ξεκίνησα την πολιτική μου ζωή, από την τοπική αυτοδιοίκηση, στην Πόλη Χρυσοχούς, μέχρι σήμερα, πορεύομαι με συγκεκριμένες αρχές, θέσεις και πολιτικές.

Για να μπορώ σήμερα να στέκομαι καθαρά ενώπιόν σας. Η στήριξη σας μου δίνει δύναμη για το δύσκολο αγώνα. Για να συνεχίσω να κάνω αυτό που γνωρίζω καλύτερα. Να δίνω λύσεις. Να φέρνω αποτελέσματα για τον τόπο μου».

24.10.2022

 SITE LEFT