Παρεμβάσεις

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Η κυβέρνηση αποδεικνύει και τώρα ότι διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία αλλά και την πολιτική βούληση να σταθεί έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Αβέρωφ: Εγώ είμαι μιας φιλοσοφίας και είμαι δίπλα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο στόχος είναι ένας: να ξαναενώσουμε τον τόπο μας με βάση το συμφωνημένο πλαίσιο, ξεκάθαρα και απόλυτα.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Ο Πρόεδρος της παράταξης σχολίασε προηγουμένως από τα Λατσιά τη χτεσινή συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας όσο αφορά το κυπριακό. 

Χάρης Γεωργιάδης
Αναπληρωτής Πρόεδρος

Το σχέδιο ανάκαμψης που παρουσιάστηκε σήμερα στη Βουλή, αποτελεί μια ιστορική πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Η προκαταρτική εκτίμηση της στατιστικής υπηρεσίας για ρυθμό ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας στο 12,9% για το δεύτερο τρίμηνο του χρόνου σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020, επιβεβαιώνει τη σωστή οικονομική πολιτική του Υπουργού των Οικονομικών και της κυβέρνησης.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Αβέρωφ: Με την υπεύθυνη συμπεριφορά μας μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία και τον Σεπτέμβριο τα σχολεία ν’ ανοίξουν κανονικά. Πολιτεία, εκπαιδευτικοί και γονείς, όλοι έχουμε μερίδιο σε αυτήν την υποχρέωση αλλά και μέγιστη ευθύνη.

 SITE LEFT