Παρεμβάσεις

Αννίτα Δημητρίου
Πρόεδρος Βουλής, Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Τη στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού αλλά και της ίδιας προσωπικά, στην προσπάθεια του Ινστιτούτου Μελετών Πολιτικής και Δημοκρατίας να συμβάλει έμπρακτα στην παραγωγή ιδεών πολιτικής και επιστημονικής γνώσης για την κυπριακή κοινωνία, εξέφρασε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου.

Ρίτα Σούπερμαν
Βουλεύτρια ΔΗΣΥ

Το ζήτημα της προστασίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία πρέπει να αποτελεί πρώτιστο μέλημα για κάθε κράτος το οποίο σέβεται και προνοεί για το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών του.

Ονούφριος Κουλλά
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΗΣΥ

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός για ακόμη μια φορά επισημαίνει ότι η πρόωρη και σχεδόν πλήρης κατάργηση των μέτρων στήριξης στα καύσιμα και στο ηλεκτρικό ρεύμα από την κυβέρνηση συνιστά σοβαρό σφάλμα οικονομικής πολιτικής. Όχι μόνο γιατί δεν στηρίχτηκαν νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενοι κατά την καλοκαιρινή περίοδο που το είχαν περισσότερο ανάγκη, αλλά και γιατί προέκυψαν ανατιμήσεις και αναζωπύρωση των πληθωριστικών πιέσεων.

Σάβια Ορφανίδου
Αντιπρόεδρος, Βουλεύτρια

Οι λίστες αναμονής για εξυπηρέτηση των ασθενών στους ειδικούς γιατρούς, ιδίως για κάποιες ειδικότητες, μας ανησυχούν και πιστεύουμε πως η εκτελεστική εξουσία και ο ΟΑΥ πρέπει να λάβουν όλα τα δέοντα μέτρα για να αντιμετωπίσουν το σοβαρό αυτό θέμα.

Αννίτα Δημητρίου
Πρόεδρος Βουλής, Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Ιδιαίτερα χρήσιμη χαρακτήρισε τη συνάντηση για συντονισμό, ανάμεσα σε νομοθετική και εκτελεστική εξουσία, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για το Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης.

Αννίτα Δημητρίου
Πρόεδρος Βουλής, Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Στα επεισόδια στη Χλώρακα και στο μεταναστευτικό αναφέρθηκε σήμερα σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η Πρόεδρος κ. Αννίτα Δημητρίου, τονίζοντας καταρχήν εμφαντικά ότι η όποια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης, από οποιονδήποτε, του κρίσιμου ζητήματος του μεταναστευτικού είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.

 SITE LEFT