Χαράλαμπος Πάζαρος

Μεγαλωμένος από μητέρα νοικοκυρά και πατέρα ξενοδοχειακό υπάλληλο, έμαθε από πολύ μικρή ηλικία την σημασία της αρετής της αλληλοβοήθειας, ενώ η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά έγιναν αναπόσπαστες αξίες του χαρακτήρα του. 

Aφού διετέλεσε την στρατιωτική του θητεία, ασχολήθηκε με αγάπη με τα πολιτικά και κοινωνικά δρόμενα της πόλης του. Είναι απόφοιτος Νομικής Σχολής, κάτοχος Higher Diploma στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος Postgraduate Diploma στις Πολιτικές Σπουδές. Σήμερα, εργάζεται ως υπεύθυνος Marketing στην εταιρεία Gunhill Trading Ltd.

Ο Χαράλαμπος Πάζαρος υπήρξε ενεργό μέλος σε πληθώρα φιλανθρωπικών οργανισμών με κύριο μέλημά του την στήριξη του αδύναμου συνάνθρωπου. Διετέλεσε ως εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» και είναι μέλος της Επιτροπής του Μνημείου Αγωνιστών ΕΟΚΑ Χλώρακας. Επίσης, διατέλεσε εκπρόσωπος επί σειρά ετών στα αθλητικά σωματεία Ακρίτας Χλώρακας, ΑΕΠ Πάφου και Αναγέννηση Ελπίδα Μουττάλλου.

Κατά την περίοδο 2006 – 2011 διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας του Δημοκρατικού Συναγερμού Χλώρακας και έπειτα Υπεύθυνος Επικοινωνίας με τον Πολίτη της Επαρχιακής Γραμματείας ΔΗΣΥ Πάφου κατά την περίοδο 2011 – 2013. Διετέλεσε υπεύθυνος συντονιστής του εκλογικού επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη στις Προεδρικές Εκλογές το 2013 και έπειτα εκλέγηκε και υπηρέτησε ως Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας ΔΗΣΥ Πάφου μέχρι το 2018. 

Ο Χαράλαμπος Πάζαρος είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ στον Δήμο Πάφου από το 2016 μέχρι σήμερα και διατελεί Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου.

 SITE LEFT