Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για τη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου με θέμα τη Δημαρχία της Αμμοχώστου

29 Ιουλίου, 2019

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για τη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου με θέμα τη Δημαρχία της Αμμοχώστου

Έλαβε χώρα σήμερα, συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, με τη συμμετοχή και των Δημοτικών Συμβούλων Αμμοχώστου και με θέμα την πλήρωση της θέσης του Δημάρχου.

Στη συνεδρίαση τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου ενημερώθηκαν για τις ενέργειες που έχουν γίνει και με άλλα πολιτικά κόμματα με σκοπό την εξεύρεση υποψηφίου κοινής αποδοχής.

Τόσο ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου όσο και τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου κατά τις τοποθετήσεις τους επικεντρώθηκαν στα πολιτικά κριτήρια που θα πρέπει να διέπουν την όποια υποψηφιότητα, με προτεραιότητα την επίλυση του κυπριακού προβλήματος και την επιστροφή της Αμμοχώστου.

Η διαβούλευση με τους Αμμοχωστιανούς και με τα άλλα πολιτικά κόμματα, συνεχίζεται.

Λευκωσία 29/7/2019

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.