Αρχείο


  • Κατηγορίες

  • Reset
  • Κατηγορίες

  • Reset
Found 12397 Results
Page 1 of 1240

Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής και Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αννίτας Δημητρίου με τον Σύνδεσμο Εμπορικών Τραπεζών

Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Εμπορικών Τραπεζών είχε σήμερα η Πρόεδρος κ. Αννίτα Δημητρίου στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, πλαισιωμένη από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη, τους Αντιπροέδρους κ. Σάβια Ορφανίδου, κ. Μάριο Πελεκάνο και κ. Γιώργο Κάρουλλα, τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Ονούφριο Κουλλά, τον Βουλευτή κ. Μάριο Μαυρίδη και τον κ. Μάρκο Κληρίδη.

August 31, 2023


Δήλωση για μεταφορά στον ΟΑΥ αποστολών ασθενών στο εξωτερικό

Μας προβληματίζει έντονα η πρόθεση της Κυβέρνησης για μεταφορά στον ΟΑΥ των αποστολών ασθενών στο εξωτερικό και η παραμονή, τελικά, ενός μικρού σκέλους του προγράμματος επιδοτούμενων ασθενών στο Υπουργείο Υγείας.


Συνάντηση της Προέδρου της Βουλής και Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αννίτας Δημητρίου με την Υπουργό Παιδείας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου

Την Υπουργό Παιδείας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού η Πρόεδρος κ. Αννίτα Δημητρίου συνοδευόμενη από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κάρουλλα, και τους Βουλευτές κ. Πρόδρομο Αλαμπρίτη και κ. Μάριο Μαυρίδη.  

August 30, 2023


Δήλωση Προέδρου της Βουλής και Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αννίτας Δημητρίου για επεισόδια στη Χλώρακα και μεταναστευτικό

Στα επεισόδια στη Χλώρακα και στο μεταναστευτικό αναφέρθηκε σήμερα σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η Πρόεδρος κ. Αννίτα Δημητρίου, τονίζοντας καταρχήν εμφαντικά ότι η όποια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης, από οποιονδήποτε, του κρίσιμου ζητήματος του μεταναστευτικού είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.


Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας κ. Σάβιας Ορφανίδου για τις αυξημένες τιμές στο ρεύμα και στα καύσιμα

Επαναλαμβάνουμε και σήμερα ότι ο πρόωρος και σχεδόν πλήρης τερματισμός των έκτακτων μέτρων στήριξης για τα καύσιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα, μεσούσης της θερινής περιόδου, πλήττει νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους. Σήμερα οι συμπολίτες μας υποφέρουν ξανά από τις αυξημένες τιμές στα καύσιμα και στο ρεύμα.


Συλλυπητήρια Δημοκρατικού Συναγερμού για τον θάνατο του ΣΥΠ Αρχισμηνία Βασίλειου Μπράτου

Τη βαθύτατή μας θλίψη εκφράζουμε ηγεσία και στελέχη για τον αδόκητο θάνατο του ΣΥΠ Αρχισμηνία Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά εν ώρα καθήκοντος, ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της Μονάδας του, στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου».

August 29, 2023


Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για τα επεισόδια στη Χλώρακα

Καταδικάζουμε με τον πλέον έντονο τρόπο τις ακραίες συμπεριφορές και τα επεισόδια που σημειώθηκαν εκ νέου χθες στη Χλώρακα. Για τον ΔΗΣΥ είναι θέση αρχής: η βία από όπου κι αν προέρχεται, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή.

August 28, 2023


Συλλυπητήρια Δημοκρατικού Συναγερμού για τον θάνατο της Ελένης Νικοδήμου

Με απέραντη θλίψη η ηγεσία, οι βουλευτές και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της σπουδαίας ζωγράφου του τόπου μας Ελένης Νικοδήμου.

August 26, 2023


Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού καταδίκης για την επίθεση σε τέμενος στη Λεμεσό

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση στο τέμενος İbrahimağa Köprülü στη Λεμεσό.


Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός σημείωσε την εισήγηση του Συνδέσμου Καταναλωτών για μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα για δύο μήνες, δεδομένης της μεγάλης αύξησης που παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα. Σημείωσε επίσης, με ικανοποίηση, την απόφαση της κυβέρνησης για παράταση της επιδότησης του ηλεκτρικού ρεύματος για ένα μήνα στα ευάλωτα νοικοκυριά. 

August 25, 2023


Page 1 of 1240

  • Κατηγορίες

  • Reset
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.