Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού, απάντηση στο ΔΗΚΟ για επενδυτικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό

27 Οκτωβρίου, 2020

Είναι ξεκάθαρο ότι τις τελευταίες εβδομάδες το ΔΗΚΟ έχει πάθει εμμονή με τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Ενώ καταγράφηκε να πρωταγωνιστεί στο βίντεο βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ δεν έχει πει μια λέξη για το θέμα για να μην χαλάσει η σούπα που ετοιμάζουν με το ΑΚΕΛ.

Από την πλευρά μας έχουμε ήδη τονίσει πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να γίνει έλεγχος από τον Γενικό Ελεγκτή. Αν υπάρχουν συνταγματικά και άλλα ζητήματα, θα πρέπει να πάρουν θέση οι θεσμοί. Και στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Ως προς τον εκβιασμό του ΔΗΚΟ για καταψήφιση του προϋπολογισμού, τους αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας, την οποία θέλουν να τιμωρήσουν με αυτή τους τη συμπεριφορά. Δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφεται το ΔΗΚΟ εναντίον της κοινωνίας. Το ξαναέκαναν με το νομοσχέδιο για τις κρατικές εγγυήσεις, αποστερώντας χρηματοδότηση ύψους 2 δις ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

27/10/2020

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.