Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου κ. Δημήτρη Δημητρίου, απάντηση στο ΑΚΕΛ για ηλεκτρικό ρεύμα

13 Ιουλίου, 2022

Μόλις πριν 12 μέρες η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, επιχειρήσεις, νοικοκυριά και ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, από τις ανατιμήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Όπως καλά θυμούνται στο ΑΚΕΛ, επρόκειτο για στοχευμένα μέτρα τόσο για τη μεγαλύτερη διείσδυση των ΑΠΕ στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και για την ανακούφιση των καταναλωτών.

Είναι προφανές ότι το μαγικό ραβδί του ΑΚΕΛ θα είχε ήδη επιλύσει και αυτό το πρόβλημα.

Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε. Οι πληθωριστικές πιέσεις που επηρεάζουν και τη δική μας χώρα, δεν θα αντιμετωπιστούν με τον λαϊκισμό αλλά με στρατηγική και προγραμματισμό.

Αυτό πράξαμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός και κυβέρνηση για να έχει πραγματικό όφελος η κοινωνία χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τα δημόσια οικονομικά.

13.7.2022

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.