«Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη η άρση περιοριστικών μέτρων. Αυτό σημαίνει ότι διάφορες δραστηριότητες πρόκειται να ξεκινήσουν όπως το άνοιγμα των ωδείων, των θεάτρων, των γκαλερί, γενικά χώρων πολιτισμού κι αυτό είναι κάτι πάρα πολύ θετικό.
Οφείλεται βέβαια στο ότι όλοι μας τηρήσαμε τα μέτρα και μπορέσαμε σιγά-σιγά να ξεκινήσουμε αυτές τις δραστηριότητες. Η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας είναι καλή αλλά ευμετάβλητη γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε, να συνεχίσουμε να εμβολιαζόμαστε όπως βλέπουμε ότι πολύς κόσμος εμβολιάζεται κι αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Έτσι θα μπορέσουμε σιγά-σιγά με την τήρηση των μέτρων και τον εμβολιασμό να καταφέρουμε πλέον να επιστρέψουμε στις κανονικές μας ζωές κι αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Τήρηση των μέτρων, εμβολιασμός κι επιστροφή στην κανονικότητα».
Από την πλευρά της η Πρόεδρος Συνδέσμου Ωδείων Κύπρου κ. Γιάννα Θαλασσινού δήλωσε τα εξής:
«Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Ωδείων Κύπρου είμαστε πολύ ευτυχείς που λειτουργούν τα ωδεία μας για τα ατομικά μαθήματα.
Η μουσική προσφέρει ψυχική ισορροπία, πνευματική ηρεμία στον άνθρωπο και τα παιδιά μας το χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν με όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα, να τα υποδεχτούμε».
2/3/2021