Περιοδεία Προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

16 Ιουλίου, 2020

 Περιοδεία Προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

Την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τον Επαρχιακό Γραμματέα ΔΗΣΥ Αμμοχώστου κ. Νίκο Γεωργίου, τον Βουλευτή κ. Ονούφριο Κουλλά, τον κ. Μάμα Πατέρα, Επαρχιακό Οργανωτικό, τον κ. Κύπρο Κυπριανού, Βοηθό Επαρχιακό Γραμματέα, τον κ. Τάσο Βαρδάκη, Επαρχιακό Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και τον κ. Κλεάνθη Κουτσόφτα, Επαρχιακό Γραμματέα ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Περιοδεία σήμερα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και επαφές τόσο με τους γεωργούς μας όσο και με την ξενοδοχειακή βιομηχανία, τους εστιάτορες και όλους τους κλάδους που απασχολούνται στην περιοχή. Θα έλεγα πως η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών, χρειάζεται τη μεγαλύτερη στήριξη για το ότι κατά κύριο λόγο είναι τουριστική περιοχή και την ίδια ώρα είχε διαχρονικά το πρόβλημα της εποχικότητας. Καταγράφουμε τα προβλήματα, ήδη η κυβέρνησή μας στάθηκε δίπλα από τις επιχειρήσεις, δίπλα από τους εργαζόμενους. Υπάρχουν τα προγράμματα που είναι ακόμα σε ισχύ και πρέπει να κοιτάξουμε όλοι, με βάση το νερό στη δεξαμένη να ανοίγουμε τη φουντάνα για να στηρίζουμε εκείνους που πρέπει με προτεραιότητα.

Διαβεβαίωσα όλους τους φορείς πως τόσο η κυβέρνηση όσο και ως Δημοκρατικός Συναγερμός στεκόμαστε δίπλα τους. Ζήσαμε μια πρωτόγνωρη κρίση, μια παγκόσμια κρίση, δεν ήταν εξ’ υπαιτιότητος  κακών πολιτικών, τουναντίον, οι καλές πολιτικές που είχαμε εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια, μας έδωσαν τη δυνατότητα να μπορούμε να στηρίζουμε σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού».

16/7/2020

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.