Συλλυπητήρια Δημοκρατικού Συναγερμού για τον θάνατο του Μάριου Χάβα

16 Ιουλίου, 2020

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Μάριου Χάβα. Ενός ανθρώπου,  στελέχους του Δημοκρατικού Συναγερμού από τα χρόνια της Πρωτοπορίας στην Ιταλία, κατόπιν στη Νεολαία της παράταξης και κυρίως πάντοτε «παρών» σε όλη την πορεία του κόμματος.

Ο Μάριος υπήρξε πολύ περισσότερα από στέλεχος για όλους εμάς στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Ήταν ένας γνήσιος φίλος. Άνθρωπος προσηνής και αγαπητός στο πέρασμα των χρόνων, καθοδήγησε με τις πολύτιμες συμβουλές νεότερα στελέχη της παράταξής μας σε κάθε περίσταση. Γι’ αυτό και η απώλειά του δεν προσμετράται μόνο ως απώλεια  ενός στελέχους του Δημοκρατικού Συναγερμού αλλά απώλεια ενός ανθρώπου που ουσιαστικά ενσάρκωσε και μετέδωσε τα ιδεώδη του κόμματος.

Ο Πρόεδρος, η ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη γυναίκα του Αθηνά και στα παιδιά του Μικαέλα και Μαρίνα για την απώλειά τους που είναι και δική μας.

16/7/2020

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.