Στο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και με την αρμόδια Υπουργό κ. Βασιλική Αναστασιάδου αλλά και με στελέχη του Τμήματος Δημοσίων Έργων, συναντήθηκαν χθες οι βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Νουρής και Δημήτρης Δημητρίου καθώς και μέλη της δημοτικής ομάδας Λευκωσίας του κόμματος, για να συζητήσουν επί του κυκλοφοριακού προβλήματος της πρωτεύουσας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκ μέρους του Τμήματος Δημοσίων Έργων, ενημέρωση και παρουσίαση για το πώς μέσα στα πλαίσια ενός μεσοπρόθεσμου πλάνου θ’ αμβλυνθεί το κυκλοφοριακό στη Λευκωσία. Παράλληλα παρουσιάστηκε και η σύμβαση για τα λεωφορεία που ξεκινά το 2020.
Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ως Δημοκρατικός Συναγερμός, είμαστε υπέρ των έργων που συμβάλλουν στη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών και την αναβάθμιση της πρωτεύουσας.
Τονίζουμε όμως και πάλι την ανάγκη βελτίωσης του υφιστάμενου συστήματος συντονισμού μεταξύ αρμοδίων Αρχών και Υπηρεσιών για την περίοδο έναρξης και υλοποίησης των έργων αυτών.
Λευκωσία 3/10/2019