Συνάντηση Προέδρου κ. Αβερωφ Νεοφυτου με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών 

11 Νοεμβρίου, 2021

Με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέα Κυπριανού συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Πρόεδρος κ. Αβερωφ Νεοφυτου συνοδευόμενος από τον Βουλευτή κ. Χαράλαμπο Πάζαρο και στελέχη του κόμματος . Ο κ. Κυπριανού δήλωσε για τη συνάντηση τα εξής: 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί σήμερα βρισκόμαστε στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού για να ενημερώσω τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού τον φίλο Αβέρωφ Νεοφύτου για τα σχέδια και το όραμα του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών.

Πρέπει να πω ότι στόχος και σκοπός είναι ο εκσυγχρονισμός και η μηχανογράφηση στον Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών. Είναι μια προσπάθεια διευκόλυνσης και απλοποίησης των διαδικασιών για τον Κύπριο αγρότη και κτηνοτρόφο. Θέλω να ανακοινώσω ότι 1η Δεκεμβρίου θα πληρωθούν οι εκταρικές επιδοτήσεις σε όλους τους αιτητές. Επίσης, για πρώτη φορά και οι κεφαλικές επιδοτήσεις συμπεριλαμβανομένων των έκτακτων βοηθημάτων λόγω COVID19. Είναι μια τεράστια προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε έγκυρες και έγκαιρες πληρωμές σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον Κύπριο αγρότη. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη στήριξη του στον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι από τούδε και στο εξής θα γίνει μια τεράστια προσπάθεια έγκυρων και έγκαιρων πληρωμών αλλά και μεγάλης στήριξης στον Κύπριο αγρότη». 

Εκ μερους του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Βουλευτής κ. Παζαρος δήλωσε τα εξής:  

«Είναι με μεγάλη χαρά που φιλοξενήσαμε σήμερα στα γραφεία του κόμματος τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών και τους συνεργάτες του. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είχε και έχει να επιτελέσει σημαντικό ρόλο στην γεωργό-κτηνοτροφία διαχρονικά. Είναι με μεγάλη χαρά που ακούσαμε το πλάνο και το όραμα του Οργανισμού και είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να συμβάλουμε σ΄ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ούτως ώστε εγκαίρως οι γεωργοκτηνοτρόφοι μας να πληρώνονται αφού η πανδημία έχει δημιουργήσει νέα τετελεσμένα και νιώθουμε και πιστεύουμε ότι οι έγκαιρες πληρωμές θα βοηθήσουν τους γεωργούς μας να ανταπεξέλθουν σ΄ αυτό το δύσκολο επάγγελμα».

 

11.11.2021

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.