Συντονιστές του Δημοκρατικού Συναγερμού για θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας και τους ευάλωτους συμπολίτες μας αλλά και Ευημερίας των Ζώων αντίστοιχα, αναλαμβάνουν η κ. Μίνα Σαμψών και ο κ. Γιώργος Χατζηιωάννου

2 Νοεμβρίου, 2021

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού με σχετικές του επιστολές, ενημέρωσε την κ. Σαμψών και τον κ. Χατζηιωάννου για τα καθήκοντα που αναλαμβάνουν ως Συντονιστές για θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας και τους ευάλωτους συμπολίτες μας αλλά και Ευημερίας των Ζώων αντίστοιχα, αναφέροντας μεταξύ άλλων σχετικά ότι αποτελεί όραμά μας η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε προσιτές και εξατομικευμένες κοινωνικές υπηρεσίες καθώς και η προστασία και η ευημερία των ζώων.

Ως εκ τούτου μέσα σε αυτό το πλαίσιο καθίσταται αναγκαίος ο συντονισμός με αρμόδια κυβερνητικά τμήματα, ΜΚΟ και φορείς ώστε να εντοπιστούν αδυναμίες και να προταθούν λύσεις για τα προαναφερόμενα ζητήματα, αναφέρει ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Οι επιστολές του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου προς την κ. Σαμψών και τον κ. Χατζηιωάννου επισυνάπτονται.

 

1.11.2021

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.