Ο Πρόεδρος, οι βουλευτές και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού.

15 Ιουλίου, 2019

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΑΛΑΝΟΥ

Ο Πρόεδρος, οι βουλευτές και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού.

Ο Αλέξης Γαλανός υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία ως εκλεγμένο μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων αλλά και ως Πρόεδρος του Σώματος, ενώ άφησε τη σφραγίδα του ως Δήμαρχος Αμμοχώστου αλλά και ως Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων.  

Σε όλα τα χρόνια της δημόσιας πορείας του, διακρίθηκε για το ήθος που κόμισε στην πολιτική ζωή του τόπου αλλά και την προσήλωσή του για δικαίωση στον διαρκή αγώνα των Αμμοχωστιανών για επιστροφή, του οποίου υπήρξε αναπόσπαστο μέλος.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, επικοινώνησε ήδη με τη σύζυγο του εκλιπόντα εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του.

Λευκωσία 15/7/2019

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.