Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου κ. Δημήτρη Δημητρίου για κρατικές εγγυήσεις.

10 Απριλίου, 2020

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου κ. Δημήτρη Δημητρίου για κρατικές εγγυήσεις.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε η παροχή ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις, κυρίως τις μικρές και τις μεσαίες, είναι μια αναγκαιότητα. Μέσα από το νομοσχέδιο που εκκρεμεί, το κράτος είναι αυτές τις επιχειρήσεις που θα στηρίξει. Ούτε τις τράπεζες θα εγγυηθεί, αλλά ούτε και θα δώσει λεφτά σε αυτές.

 

Είναι ένα όπλο που ήδη αξιοποιούν άλλες 22 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ευχέρεια των επιχειρήσεων να δανειστούν με ευνοϊκούς όρους και με επιτόκιο που θα ξεκινά από 0,75%, είναι ένα εργαλείο που πρέπει να το προσθέσουμε στη φαρέτρα μας προκειμένου να δώσουμε την ένεση ρευστότητας που και η αγορά επιζητά.

Είναι η ώρα να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία. Και είμαστε σίγουροι, πως και σε αυτή τη μάχη θα βγούμε νικητές. Ναι, θα τα καταφέρουμε.

10/4/2020

 

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.