Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού, απάντηση στο ΑΚΕΛ για την ακρίβεια

22 Ιουνίου, 2022

Μόλις τη Δευτέρα ενημερώθηκε το ΑΚΕΛ όπως και όλα τα κόμματα στα πλαίσια του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάσταση πραγμάτων όσο αφορά το μέτωπο της ακρίβειας και για τις τιμές των καυσίμων. 

Γνωρίζουν στο ΑΚΕΛ πως ήδη η κυβέρνηση εξετάζει νέα δέσμη μέτρων εντός των δημοσιονομικών μας δυνατοτήτων. Αλλά το ξεχνούν για χάρη λαϊκισμού. Όπως γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει πάρει στοχευμένα μέτρα για ανακούφιση της κοινωνίας απέναντι στις τεράστιες πληθωριστικές πιέσεις που βιώνει και η χώρα μας, αλλά επίσης το ξεχνούν για χάρη λαϊκισμού.

Δεν θα καταπολεμήσουμε την ακρίβεια ούτε με τα πλαφόν, ούτε με τον λαϊκισμό ούτε και με το λεφτόδεντρο που έχει φυτέψει το ΑΚΕΛ.  

Δημοκρατικός Συναγερμός και κυβέρνηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία με στοχευμένα, κοστολογημένα μέτρα, που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομία μας.

22.6.2022

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.