Συμμετοχή Δημοκρατικού Συναγερμού στην εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ)

4 Οκτωβρίου, 2023
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/10/pasykaf_04102023.png

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός στηρίζει και φέτος το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ και τον οδικό έρανο που έχει σκοπό τη στήριξη σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας. Το «παρών» τους στον έρανο έδωσαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Τορναρίτης και στελέχη της νεολαίας της Παράταξης. Για το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ ο κ. Τορναρίτης τόνισε τα εξής:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για ό,τι κάνετε και την πελώρια συνεισφορά σας στην κοινωνία. Τα μηνύματα σας τα παίρνουμε, γινόμαστε και δέκτες αλλά οφείλουμε όλοι να γίνουμε και πομποί των δικών σας αλτρουιστικών, ανθρωπιστικών μηνυμάτων.

Έφτασε η ώρα και η ίδια η πολιτική να αγγίξει στα αλήθεια την ίδια την κοινωνία. Γι’ αυτό και το μήνυμα σας σημαίνει πολλά. Εσείς σημαίνετε πάρα πολλά, το δικό σας έργο σημαίνει πάρα πολλά για εμάς, για τους πολίτες και πραγματικά σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Και με την ευκαιρία καλούμε όλες και όλους να συνεισφέρουν, ό,τι μπορεί ο καθένας, για τον πελώριο σκοπό που εσείς υπηρετείτε».

4.10.2023

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.