Ιατρικό Ευρωπαϊκό Συνέδριο Οργάνωσης Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου

23 Νοεμβρίου, 2023
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/10/logo_presviterwn.png

Η Οργάνωση Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου θα φιλοξενήσει φέτος στην Κύπρο, μαζί με την ESU και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας,  το Ιατρικό Ευρωπαϊκό Συνέδριο, το οποίο θα γίνει αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου η ώρα 09.00  μέχρι τις 16.00 το απόγευμα, στην αίθουσα ΟΥΝΕΣΚΟ, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει τριάντα ευρωπαϊκές Οργανώσεις, μαζί με την πρόεδρο της ESU, Δρ. An Hermans.  Στο εν λόγω Συνέδριο θα δημιουργηθούν δύο ξεχωριστά πάνελ συζήτησης με εξειδικευμένους ομιλητές τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό. Θέμα του Συνεδρίου είναι: «Νέες προοπτικές και καλύτερη γήρανση».

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναλυθούν και να συζητηθούν οι νέες προοπτικές που υπάρχουν για την τρίτη ηλικία,  υπό το πρίσμα των κοινωνικών, ιατρικών και ψυχολογικών τομέων, για μια ποιοτική και καλύτερη ζωή. Τα τελικά συμπεράσματα του Συνεδρίου θα δοθούν στο τέλος της ημερίδας στην Πρόεδρο της ESU.

Στο επίσημο μέρος του Συνεδρίου, χαιρετισμοί θα γίνουν από την Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο του ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου, την Υπουργό Υγείας κ. Πόπη Κανάρη, την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαριλένα Ευαγγέλου, την Πρόεδρο της ESU Δρ. An Hermans, την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ε.Ε. κ. Στέλλα Κυριακίδου και από τον Ανώτερο Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής Κύπρου, κ. Κωνσταντίνο Φελλά.

Νοέμβριος 2023

Οργάνωση Πρεσβυτέρων Πολιτών  

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.