Συνάντηση Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αννίτας Δημητρίου με ιατρικό κλάδο ΠΑΣΥΔΥ

19 Φεβρουαρίου, 2024
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2024/02/annitademetriou_pasydy_.png

Τη σθεναρή στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού στο Γενικό Σύστημα Υγείας επανέλαβε η Πρόεδρος της Παράταξης κ. Αννίτα Δημητρίου σε συνάντηση που είχε με τον Ιατρικό Κλάδο της ΠΑΣΥΔΥ, στην οποία συμμετείχε η Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ και Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας κ. Σάβια Ορφανίδου. Η κ. Δημητρίου χαρακτήρισε τη συνάντηση πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα ζωτικής σημασίας που άπτονται του ΓΕΣΥ.

Με σαφήνεια και αποφασιστικότητα, διαβεβαίωσε τον Ιατρικό Κλάδο ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ο οποίος τόλμησε και έθεσε τις βάσεις για το Γενικό Σύστημα Υγείας, ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική μεταρρύθμιση για τον τόπο και για τους πολίτες, βάζοντας πλάτες για την εφαρμογή του, θα συνεχίσει σθεναρά να το στηρίζει, επιδιώκοντας παράλληλα τη βελτίωση του εκεί και όπου χρειάζεται.

Είμαστε έτοιμοι, τόνισε η κ. Δημητρίου, να συμβάλουμε θετικά στις προσπάθειες για διόρθωση των στρεβλώσεων που διαφάνηκαν αυτά τα χρόνια, χωρίς βεβαίως με κανένα τρόπο να αλλάζει ο χαρακτήρας και η φιλοσοφία του ΓΕΣΥ που ψηφίσαμε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η ανάγκη να στηριχθούν τα δημόσια νοσηλευτήρια, τα οποία αποτελούν βασικό πυλώνα του ΓΕΣΥ και να διασφαλιστεί η οικονομική τους βιωσιμότητα. Ο ΔΗΣΥ θα συμβάλει ουσιαστικά και εποικοδομητικά προς αυτή την κατεύθυνση, επεσήμανε η κ. Δημητρίου.

Συζητήθηκαν επίσης, διάφορα νομοθετικά θέματα με την ηγεσία του ΔΗΣΥ να διαβεβαιώνει πως θα λειτουργήσει εποικοδομητικά και εντός της Βουλής των Αντιπροσώπων, προκειμένου να ληφθούν συνολικά οι απαραίτητες αποφάσεις προς επίλυση των ζητημάτων, τα οποία θα λειτουργήσουν βελτιωτικά στην ενίσχυση αυτής της πολύ σημαντικής κοινωνικής κατάκτησης που είναι το ΓΕΣΥ.

19.02.24

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.