Δήλωση Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αννίτας Δημητρίου για ΑΜΚΑ σε φοιτητές

5 Απριλίου, 2024
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2024/02/annitademetriou-02022024.png

 

Θέλουμε σήμερα να εκφράσουμε τη μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση γιατί πετύχαμε ένα πάγιο αίτημά μας μέσα από μία προσπάθεια δύο ετών, η οποία είχε στόχο την παροχή Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης για τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας στην Ελλάδα.

Η προσπάθειά μας σε κεντρικό επίπεδο αλλά και από κοινού με τη Νεολαία μας και τη φοιτητική μας Παράταξη «Πρωτοπορία», ήταν μεθοδική και στοχευμένη, ώστε το ζήτημα να φτάσει και να εξεταστεί από τους αρμόδιους Υπουργούς και Υπηρεσίες.

Είχαμε μάλιστα την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι την πρόοδο που είχε σημειωθεί, κατά την πρόσφατη συνάντησή μας με τον Υπουργό Υγείας της Ελλάδας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως και πάλι όπως και την ελληνική κυβέρνηση καθώς και τη Νέα Δημοκρατία για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, προκειμένου οι φοιτητές και οι φοιτήτριές μας να αποκτήσουν επιτέλους πρόσβαση σε ενδονοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα.

Η θετική κατάληξη του ζητήματος, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Δίνει τέλος στην αγωνία των φοιτητών μας αλλά και των οικογενειών τους. Αποδεικνύεται πως μέσα από σωστή και μεθοδική δουλειά μπορείς να έχεις απτά αποτελέσματα.

5.4.2024

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.