Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας κ. Σάβιας Ορφανίδου, για την έναρξη του έργου επέκτασης της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου

13 Ιουνίου, 2024
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/saviaorphanidou_new-1-1.png

Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας που χθες κατατέθηκε ο θεμέλιος λίθος για την επέκταση και αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου. Ένα έργο το οποίο αποφασίστηκε επί της δικής μας διακυβέρνησης και που ως Δημοκρατικός Συναγερμός το είχαμε εγγράψει στη Βουλή και το συζητήσαμε επανειλημμένως.

Στο έργο συμπεριλαμβάνονται σύγχρονοι χώροι, αναβαθμισμένος εξοπλισμός, ειδικός χώρος για τους γονείς για να είναι κοντά στα νεογνά, και γενικότερα καλύτερες υπηρεσίες στους μικρούς μας ήρωες που παλεύουν για τη ζωή τους μόλις γεννηθούν.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα και την Πρόεδρό του κ. Έλενα Μεγαλέμου για την επιμονή και την αποφασιστικότητα να προωθηθεί το έργο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον τέως Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα για τη μεγάλη του συμβολή καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Θα παρακολουθούμε επισταμένα την υλοποίηση του έργου ευελπιστώντας ότι αυτό θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2025 όπως έχει προγραμματιστεί.

13.6.2024

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.