Συναντήσεις Προέδρου ΔΗΣΥ και Προέδρου της Βουλής κ. Αννίτας Δημητρίου με ΟΕΛΜΕΚ και Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης

29 Αυγούστου, 2024
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2024/08/synantisi_29082024.png

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου είχε δύο ξεχωριστές συναντήσεις σήμερα με την ΟΕΛΜΕΚ και την Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, πλαισιωμένη από μέλη της ηγεσίας και συνεργάτες της.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της επαρκούς και έγκαιρης στελέχωσης, που ήδη παρατηρείται καθυστέρηση, βελτίωση του συστήματος διορισμού, βελτίωση των υποδομών και ταυτόχρονα η επιτακτική ανάγκη τοποθέτησης κλιματιστικών στα σχολεία, το νέο σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και πως αντιμετωπίζονται υφιστάμενες στρεβλώσεις, ο υπολογισμός του βραδινού ωραρίου κ.ά.

Με κοινή τη διαπίστωση πως οφείλουμε όλοι να εργαστούμε με συνέπεια για αναβάθμιση της παιδείας στη χώρα μας, καταγράφηκε το σύνολο των αιτημάτων και των εισηγήσεων που κατατέθηκαν με σκοπό τη συνδιαμόρφωση και προώθηση και στη Βουλή των Αντιπροσώπων, πολιτικών προς όφελος του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παραμένει προσηλωμένος στη συνεργασία με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υψηλό επίπεδο παιδείας και το καλύτερο δυνατό περιβάλλον μάθησης για κάθε παιδί.

Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε όπως υπάρξει συνέχεια στον διάλογο με τακτικές συναντήσεις και με στόχο την αλληλοενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων.

29.8.2024

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.