Συνάντηση Προέδρου ΔΗΣΥ και Προέδρου της Βουλής κ. Αννίτας Δημητρίου με την ηγεσία της ΠΟΕΔ

3 Σεπτεμβρίου, 2024
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2024/09/annita_poed.png

Δίνοντας συνέχεια στις επαφές ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου είχε συνάντηση σήμερα με την ΠΟΕΔ στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού πλαισιωμένη από μέλη της ηγεσίας και Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση εισηγήσεων για αντιμετώπιση των προκλήσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο σύνολό της η εκπαίδευση.

Προβλήματα όπως η μη έγκαιρη στελέχωση, η ανάγκη για βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων και η τοποθέτηση κλιματιστικών, η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου, η διόρθωση των όποιων στρεβλώσεων στο νέο σύστημα διορισμού, ο

εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας για μια πιο ουσιαστική ενιαία ειδική εκπαίδευση και η σωστή εφαρμογή της πολιτικής της προς τα κάτω ηλικιακής επέκτασης των παιδιών της υποχρεωτικής προδημοτικής εκπαίδευσης.

Η επικοινωνία του Δημοκρατικού Συναγερμού με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, τους γονείς και τους μαθητές θα είναι συστηματική, με απώτερο στόχο την ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος και την ενδυνάμωση των μαθησιακών προοπτικών των παιδιών μας.

 

3.9.2024

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.