Οι προτάσεις ΔΗΣΥ για τα ΔΣ των ημικρατικών οργανισμών

10 Φεβρουαρίου, 2014

Συνεπής προς τις διακηρύξεις του ο Δημοκρατικός Συναγερμός δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα που το Εκτελεστικό Γραφείο επέλεξε για να προταθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για διορισμό στα διοικητικά συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών.

Η επιλογή έγινε ομόφωνα και μετά από εντατική διαβούλευση, με βάση τα κριτήρια που το Πολιτικό Γραφείο καθόρισε, λαμβάνοντας επίσης υπόψη την ανάγκη εκπροσώπησης όλων των Επαρχιών, μεταξύ μια πλειάδας ισότιμων και αξιόλογων προσωπικοτήτων τόσο από τις τάξεις των κομματικών στελεχών όσο και από την ευρύτερη κοινωνία.

Μέσα από τον κατάλογο διαφαίνεται η συνέπεια  του Δημοκρατικού Συναγερμού στη διακήρυξη της επιλογής προσωπικοτήτων κύρους, με ακαδημαϊκά προσόντα και επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.

Το έργο του Εκτελεστικού Γραφείου δεν ήταν εύκολο γιατί είχε να επιλέξει από μια σειρά καταξιωμένων προσωπικοτήτων και γι’ αυτό σημαντικές προσωπικότητες μπορεί να μην συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο, δοθέντος μάλιστα του περιορισμένου αριθμού (1 μόνο) ανά συμβούλιο.

 Κατάλογος των ονομάτων

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.