Εκδήλωση για τη διαχείριση των δασών

10 Φεβρουαρίου, 2014

 

 

Το Ινστιτούτο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης και ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργάνωσαν προχθές Τετάρτη στη Λευκωσία εκδήλωση υπό την αιγίδα του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Αναστασιάδη με θέμα την αειφόρο διαχείριση των δασών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 12ου Διεθνούς Συμποσίου της Διεθνούς Ένωσης Δασικών Ερευνητικών Οργανισμών, της Ερευνητικής Ομάδας Δασικής και Περιβαλλοντικής  Νομοθεσίας για τις Νομικές Πτυχές  της Αειφόρου ΔιαχείρισηςΕυρωπαϊκών Δασών.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο καθηγητής DrDrhcFranz Schmithuesen με θέμα “Νομικές και πολιτικές πτυχές της αειφόρου διαχείρισης των δασών” και ο Γενικός Γραμματέας του Παναγροτικού Nεκτάριος Κάρυος με θέμα “Νομικές και πολιτικές πτυχές της αειφόρου διαχείρισης των δασών στην Κύπρο”

Κατά την έναρξη απηύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος του Ινστιτούτου Περιβάλλοντος Μαρία Δώδου Ζαχαρίου και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης.

 

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.