Για το πρόβλημα νερού στο χωριό Μάμμαρι

11 Φεβρουαρίου, 2014

Ανακοίνωση που εξέδωσαν η επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου και ο αναπληρωτής επίτροπος Νίκος Νουρής αναφέρει:

Θέλουμε να εκφράσουμε τις σοβαρές ανησυχίες μας για το συνεχιζόμενο πρόβλημα με τη μη επίλυση του προβλήματος της υδροδότησης του χωριού Μάμμαρι.

Το πρόβλημα καθίσταται ακόμη πιο οξύ ενόψει της έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και της ανάγκης λήψης αυξανόμενων μέτρων καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής εξαιτίας της γρίπης H1N1.

Θεωρούμε ότι η μη τήρηση της κυβερνητικής δέσμευσης της 17ης Αυγούστου για υδροδότηση από νέες ασφαλείς πηγές δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην κοινότητα ενόψει μάλιστα και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Είναι αδήριτη ανάγκη να υπάρξει άμεση επίλυση του προβλήματος και ταυτόχρονα, ζητάμε από το yπουργείο Υγείας όπως ενημερώσει τους γονείς για τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών τους αφού σαφέστατα η συνεχιζόμενη παροχή νερού με βυτιοφόρο δεν προσφέρει δυνατότητες σωστής εφαρμογής κανόνων υγιεινής. 

Αναμένουμε επίσης ότι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, θα τεθεί σε εφαρμογή η διαδικασία ελέγχου της υγείας των κατοίκων και την εφαρμογή μεθοδολογίας που δεν θα αφήνει αμφιβολίες για την ασφάλεια τους.

 

« Επιστροφή « Αρχική Σελίδα Τυ
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.