Ο αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εμπορίου Λευτέρης Χριστοφόρου σε δηλώσεις του χθες στην βουλή είπε ότι κυβέρνηση δεν έκανε καμιά ενέργεια για να διασφαλίσει την ομαλή έλευση τουριστών για την χειμερινή περίοδο.
Ανέφερε ότι ”θα είναι ιδιαίτερα καταστροφικό για τον τόπο μας εάν με την αδιαφορία, την απραξία και την αμέλεια των κυβερνώντων χαθεί αυτό το σημαντικό κομμάτι για τον τουρισμό και για την οικονομία του τόπου”.
Πρόσθεσε ότι ”είναι να διερωτάται κάποιος για την τόση ανευθυνότητα και τόση ανικανότητα αυτών που διαχειρίζονται αυτά τα ζητήματα”.
Δήλωσε περαιτέρω ότι «είμαι υποχρεωμένος, γιατί νοιαζόμαστε και για το τουριστικό προϊόν και για την οικονομία, να συγκαλέσω έκτακτα την επιτροπή Εμπορίου την ερχόμενη Παρασκευή εάν δεν εξευρεθεί λύση και με νύχια και με δόντια θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το κομμάτι του τουρισμού, την οικονομία του τόπου σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο».