Δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού Χριστόφορου Φωκαΐδη:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του Β’ κύκλου διαλέξεων της Σχολής Πολιτικής Επιμόρφωσης του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Η Σχολή προσφέρει σε ετήσια βάση δύο τακτικούς κύκλους βασικής κατάρτισης καθώς και ειδικά προγράμματα επιμόρφωσης σε διάφορους θεματικούς τομείς. Ο Α’ κύκλος βασικής κατάρτισης πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία ενώ ο Β’ κύκλος, που ξεκινά την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Λεμεσό κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.
Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα «Πεύκιος Γεωργιάδης» στο ΤΕΠΑΚ κάθε Πέμπτη στις 7:00μ.μ. Την έναρξη των διαλέξεων του Β’ Κύκλου θα κηρύξει ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Νίκος Αναστασιάδης.
Οι βασικοί κύκλοι κατάρτισης της Σχολής συνδιοργανώνονται με το Ινστιτούτο Ευρωδημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, με την υποστήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών(CES) του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Στους συμμετέχοντες προσφέρεται έντυπο ή/ και οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με την κάθε διάλεξη. Στο τέλος κάθε κύκλου απονέμεται δίπλωμα σε όσους συμπληρώσουν επιτυχώς τις απαιτήσεις παρακολούθησης των διαλέξεων. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει τις απαιτούμενες διαλέξεις για απονομή διπλώματος στον Α’ κύκλο μπορούν επίσης να το πράξουν στο Β’ κύκλο.
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στο τηλ.22883101 ή ηλεκτρονικά στο epikinonia@disy.org.cy.