Πρωτοβουλία Αναστασιάδη για επαφές

13 Φεβρουαρίου, 2014

Χθεσινή ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού αναφέρει:

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης αναλαμβάνοντας μια νέα πρωτοβουλία απέστειλε σήμερα στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης επιστολές με τις οποίες τους προσκαλεί σε ξεχωριστές συναντήσεις την επόμενη βδομάδα. Σκοπός των συναντήσεων θα είναι η διερεύνηση της πιθανότητας διαμόρφωσης, μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο, των απαραίτητων προγραμματικών συγκλίσεων, ώστε να συνδιαμορφωθεί από κοινού ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα καταθέσει ενώπιον των κομμάτων περίγραμμα προτάσεων με σκοπό να αποτελέσει τροφή προς σκέψη για περαιτέρω διάλογο.

Την ίδια ώρα, ο κ. Αναστασιάδης ξεκαθαρίζει ότι οι επαφές θα διεξαχθούν με πλήρη σεβασμό στην αυτονομία και τις διαδικασίες του κάθε κόμματος σε σχέση με την επιλογή του δικού τους υποψηφίου στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την επίτευξη προγραμματικών συγκλίσεων και κοινών θέσεων που αφορούν τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.