Θλίψη του για το θάνατο του Γλαύκου Ψυλλάκη

16 Ιανουαρίου, 2017

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Γλαύκου Ψυλλάκη.

Ο Γλαύκος Ψυλλάκης διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος αλλά και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Λεμεσού με την κοινωνική δράση και προσφορά να βρίσκονται πάντοτε στις προτεραιότητές του.

Ήταν από τους στυλοβάτες του ΔΗΣΥ Λεμεσού και υπηρετώντας από την θέση του Ταμεία της Επαρχιακής Γραμματείας αλλά και μέσα από την όλη ενεργή δράση του κατόρθωσε με άλλους Συναγερμικούς να πετύχουν το 1976 το ακατόρθωτο με αποτέλεσμα το νεοσύστατο, τότε, κόμμα του ΔΗΣΥ, να ριζώσει για τα καλά και στην πόλη και Επαρχία Λεμεσού.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν ένα άλλο χαρακτηριστικό του Γλαύκου Ψυλλάκη, ο οποίος υπηρέτησε την ομάδα του, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, από τη θέση του Προέδρου.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γλαύκου Ψυλλάκη.

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.