Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Ελλάδα

8 Σεπτεμβρίου, 2023
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo_disy_new_.png

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και σε ολόκληρη την Ελλάδα που βρέθηκε στη δίνη της θεομηνίας και των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό, μεταφέροντάς του το μήνυμα συμπαράστασης, ότι η σκέψη μας και οι ευχές μας είναι μαζί με την Ελλάδα και σε αυτή τη νέα δοκιμασία.

Ευχόμαστε σύντομα να δοθεί ένα τέλος στα δεινά που περνάει ο ελληνικός λαός, να εντοπιστούν όσοι αγνοούνται και να αποκατασταθούν οι υλικές ζημιές. Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τους αγαπημένους τους.

Η κ. Δημητρίου, η οποία θα βρίσκεται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Εκλογικό Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού Νοτίου Ελλάδος, θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ενισχύοντας, έμπρακτα την εκστρατεία Νέας Δημοκρατίας και ΟΝΝΕΔ για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

8.9.2023

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.