Δήλωση για έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας Park and Ride.

7 Σεπτεμβρίου, 2023
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/photini_new-1.png

Δήλωση της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου και Βουλεύτριας του ΔΗΣΥ κ. Φωτεινής Τσιρίδου για έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας Park and Ride.

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που είδαμε σήμερα την έναρξη λειτουργίας της δωρεάν υπηρεσίας μετακίνησης Park & Ride και ευχόμαστε να έχει επιτυχία αλλά και σύντομα να τη δούμε και σε άλλες πόλεις, ώστε περισσότεροι πολίτες να απολαμβάνουν ποιοτικές, βιώσιμες και δωρεάν μετακινήσεις.  Όλοι οι αρμόδιοι φορείς αξίζουν τα συγχαρητήριά μας.

Για εμάς στον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, αφού βλέπουμε να υλοποιείται ένα έργο που άρχισε η προηγούμενη κυβέρνηση και ολοκληρώθηκε από την παρούσα, και βασίζεται στο όραμά μας για πιο βιώσιμες πόλεις, με λιγότερα αυτοκίνητα, λιγότερα καυσαέρια, περισσότερο ελεύθερο χώρο και άνετες μετακινήσεις.  Το Park & Ride μειώνει τον χρόνο μετακίνησης, συνδράμει στην αποσυμφόρηση των δρόμων και απαντά στο μεγάλο πρόβλημα στάθμευσης στις πόλεις.

Ευχόμαστε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή τη νέα υπηρεσία που μας φέρνει πιο κοντά στο παράδειγμα των ευρωπαϊκών πόλεων.  Θα παρακολουθούμε την εξέλιξή της και όπου χρειάζεται θα συμβάλουμε στη βελτίωση, επέκταση και αναβάθμισή της.

7.9.2023

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.