Ευχές Δημοκρατικού Συναγερμού για Χριστούγεννα και Καλό Νέο Έτος 2024

25 Δεκεμβρίου, 2023
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo_disy_new_.png

Τα Χριστούγεννα, φέρνουν μαζί τους το φωτεινό μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της ανανέωσης.

Η γιορτή της γέννησης του Χριστού, μαζί με την αυγή ενός νέου έτους, φωτίζει τις καρδιές μας με αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με σθένος για όσα εκτιμούμε περισσότερο.

Είναι η ιδανική ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο στις οικογένειές και στους αγαπημένους μας. Να επικεντρωθούμε στα πράγματα που μας χαρίζουν ευτυχία. Να δώσουμε και να λάβουμε αγάπη, να στηρίξουμε και να εκτιμήσουμε τους γύρω μας. Είναι μια στιγμή για αναστοχασμό και ανασυγκρότηση.

Ιδιαίτερα σκεφτόμαστε εκείνους που θα βρίσκονται αυτές τις γιορτινές μέρες στο καθήκον, για να νιώθουμε όλοι εμείς ασφαλείς.

Η σκέψη μας επίσης είναι και φέτος μαζί με τους πρόσφυγες και τους εγκλωβισμένους μας, που με ανυπομονησία περιμένουν τις καμπάνες να χτυπήσουν ξανά χαρμόσυνα, φέρνοντας μήνυμα ελευθερίας και ειρήνης στους κατεχόμενους τόπους μας. 

Με αγωνία περιμένουμε εκείνη την ημέρα που η επανένωση της πατρίδας μας θα γίνει πραγματικότητα και εντείνουμε τις προσπάθειες σε κάθε επίπεδο για να το πετύχουμε.

Ευχόμαστε το επερχόμενο έτος να φέρει την πολυπόθητη λύση και στο κυπριακό ζήτημα, καθιστώντας το 2024 ένα έτος ιστορικής σημασίας για την πατρίδα μας.

Να φέρει την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε όλο τον κόσμο. Να κάνει τις ιαχές πολέμου να σωπάσουν και να ξημερώσει ανατέλλοντας μια νέα εποχή για όλο τον πλανήτη μας.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σταθούμε συλλογικά απέναντι στις προκλήσεις και να προσπαθούμε μαζί για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Από καρδιάς, η Πρόεδρος, η Ηγεσία, τα μέλη και τα στελέχη του ΔΗΣΥ σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευτυχία.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

25.12.23

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.