Αρχείο


  • Κατηγορίες

  • Reset
  • Κατηγορίες

  • Reset
Found 12397 Results
Page 3 of 1240

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για μεταναστευτικό

Η κατάσταση όπως εξελίσσεται στη Χλώρακα είναι απαράδεχτη και καταδικαστέα και εκθέτει παράλληλα την αδυναμία των κυβερνώντων να εφαρμόσουν τους νόμους και την τάξη. 

August 17, 2023


Ο Δημοκρατικός Συναγερμός για τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής

Η σημερινή μέρα ξυπνά μαύρες μνήμες με την εκδήλωση της δεύτερης φάσης της τουρκικής εισβολής, που σκοπό είχε την ολοκλήρωση του επεκτατικού σχεδίου της Άγκυρας και των εγκληματικών της ενεργειών σε βάρος της Κύπρου.

August 14, 2023


Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για την τραγωδία της Ήλιος

Η σημερινή μέρα σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, με την αεροπορική τραγωδία της «Ήλιος» στο Γραμματικό Αττικής. Εκείνη την ημέρα, την 14η Αυγούστου 2005, ολόκληρη η χώρα μας βυθίστηκε στο πένθος και στον πόνο για τον αδόκητο χαμό των 121 επιβατών. 


Γραπτή ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού

27 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την άνανδρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου εντός της νεκρής ζώνης από μέλη της οργάνωσης Γκρίζων Λύκων, στη προσπάθειά του να βοηθήσει άλλο Ελληνοκύπριο συναγωνιστή του.

August 11, 2023


Διακήρυξη Δημοκρατικού Συναγερμού για τους βομβαρδισμούς στην Τηλλυρία

Η 8η Αυγούστου έχει παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη συνείδηση της κυπριακής κοινωνίας ως μια μαύρη μέρα εφόσον σηματοδοτεί τους βομβαρδισμούς κατά αμάχων στην περιοχή της Τηλλυρίας από την τουρκική πολεμική αεροπορία.

August 8, 2023


Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για την αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου

Η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου είναι μια κατεξοχήν εκδήλωση καταδίκης της τουρκικής εισβολής και κατοχής, του αποτρόπαιου εγκλήματος εις βάρος της χώρας μας το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 

August 4, 2023


Ολοκληρώθηκαν οι επίσημες επαφές της Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αννίτας Δημητρίου, του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Ευθύμιου Δίπλαρου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου κ. Νίκου Τορναρίτη στην Αθήνα

Με τον Υπουργό Εξωτερικών  κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας κ. Κώστα Χατζηδάκη και την Υπουργό Εσωτερικών κα Νίκη Κεραμέως, ολοκληρώθηκαν οι επαφές που είχε στην Αθήνα μετά από επίσημη πρόσκληση η Πρόεδρος κ. Αννίτα Δημητρίου και αντιπροσωπεία της ηγεσίας αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη καθώς και τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων του ΔΗΣΥ κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου. 

August 2, 2023


Συνάντηση Προέδρου κ. Αννίτας Δημητρίου, Αναπληρωτή Προέδρου κ. Ευθύμιου Δίπλαρου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ κ. Νίκου Τορναρίτη με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα μετά από επίσημη πρόσκληση, η Πρόεδρος της Βουλής και του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου, συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Προέδρο κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ κ. Νίκο Τορναρίτη και τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου.


Συναντήσεις στην Αθήνα της Προέδρου κ. Αννίτας Δημητρίου, του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Ευθύμιου Δίπλαρου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ κ. Νίκου Τορναρίτη με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υπουργό Άμυνας κ. Νίκο Δένδια

Στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα η Πρόεδρος κ. Αννίτα Δημητρίου και μέλη της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Δίπλαρος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Τορναρίτης και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, έλαβαν χώρα κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υπουργό Άμυνας κ. Νίκο Δένδια.


Ζητήματα που απασχολούν τους Κύπριους φοιτητές στο επίκεντρο συνάντησης της Προέδρου κ. Αννίτας Δημητρίου, του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Ευθύμιου Δίπλαρου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου κ. Νίκου Τορναρίτη με τον Υπουργό Παιδείας της ελληνικής κυβέρνησης

Τρία ζητήματα που απασχολούν επιστάμενα εδώ και καιρό τους φοιτητές και φοιτήτριές μας στην Ελλάδα, έθεσαν η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου και αντιπροσωπεία της ηγεσίας του κόμματος αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη καθώς και τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου, στη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της ελληνικής κυβέρνησης κ. Κυριάκο Περρακάκη.


Page 3 of 1240

  • Κατηγορίες

  • Reset
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.