Επίσκεψη στο Α’ Δημόσιο & Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Γερίου

29 Απριλίου, 2014

Επίσκεψη κας Στέλλας Κυριακίδου στο Α’ Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Γερίου

Η κα Στέλλα Κυριακίδου, Βουλευτής Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ επισκέφθηκε σήμερα εκ μέρους του Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου το Α’ Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Γερίου. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Γερίου κ. Αργύρης Αργυρού και ο Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων κ. Στέφανος Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η κα Κυριακίδου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους χώρους του νηπιαγωγείου, να γνωρίσει το προσωπικό και τα παιδιά, να ενημερωθεί για τη λειτουργία του νηπιαγωγείου και τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Επιπλέον, η κα Κυριακίδου συνεχάρη το προσωπικό και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στο έργο που επιτελεί το προσωπικό, ο Σύνδεσμος Γονέων του νηπιαγωγείο και ο Δήμαρχος Γερίου. 

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.