Η ζωή σου αξίζει περισσότερο από τον κρότο μιας στιγμής – Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ΝΕΔΗΣΥ

April 23, 2019
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2021/09/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΡΟΤΙΔΕΣ.b0a13ab6bc7177946533b3dde138843e.png

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ζωή σου αξίζει περισσότερο από τον κρότο μιας στιγμής

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ΝΕΔΗΣΥ

Η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού, ενισχύοντας την θεσμοθετημένη εκστρατεία του κόμματος, πραγματοποίησε σήμερα σε μια κατάμεστη από νέους αίθουσα ενημερωτική ημερίδα για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την κατοχή, χρήση και εμπορία κροτίδων και αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.

Με μαρτυρίες που συγκλονίζουν, οπτικοακουστικό υλικό που  καθήλωσε, προσωπικές εμπειρίες και βιώματα  ο Πυροτεχνουργός Αρχηγείου Αστυνομίας,  Λοχίας Οδυσσέας Παπαδόπουλος, επεξήγησε τους λόγους που μια κροτίδα είναι φοβερά επικίνδυνη. Η συγκλονιστική παρουσίαση του λοχία περιελάμβανε μεταξύ άλλων τους δύο μύθους, τον εκ των προτέρων ‘’δεν θα συμβεί σε εμένα» και τον εκ των υστέρων «θα μου περάσει» και  τη παρουσίαση στατιστικών με την συνοδεία φωτογραφικού υλικού θυμάτων.

Στην συνέχεια ο  Κώστας Γεωργίου, θύμα κροτίδας σε ηλικία δεκατριών ετών,  έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το βίωμα του. «Πριν από 14 χρόνια για να πω ότι είμαι μάγκας και κατασκεύασα κάτι μεγάλο έχασα τρία δάκτυλα και μισή παλάμη, περνώντας από 30 χειρουργεία.», ανέφερε. Δήλωσε ότι «δεν αξίζει για ένα μπαμ, για μια στιγμή απερισκεψίας να χάσεις κάποια δάκτυλα, χέρια, πόδια ακόμη και μάτια.»

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η Νεολαία του στέλνουν και φέτος το μήνυμα ότι η ζωή αξίζει περισσότερο από τον κρότο μιας στιγμής, με την ευχή να μην υπάρξει ούτε και ένα τραυματισμός.

Λευκωσία, 23 Απριλίου 2019

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.