Επίσκεψη Προέδρου και αντιπροσωπείας ΔΗΣΥ στο Gravity Ventures

April 22, 2019

Επίσκεψη στο εκκολαπτήριο επιχειρήσεων Gravity Ventures, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος.

Με το πέρας της επίσκεψης, η Διευθύντρια Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Καινοτομίας κα Σταυριάνα Κοφτερός, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

«Είναι ένα ακόμα δείγμα της καλύτερης Κύπρου, που τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο φωτισμένη και αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε. Να την φέρουμε μπροστά στα φώτα. Να γνωρίσει ο κόσμος την καινοτομία που γίνεται στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα την σημαντική εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα και τη μόχλευση ιδιωτικών κεφαλαίων στην πορεία για την καλύτερη Κύπρο, για τη δημιουργία και στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων. Μιλάμε για νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις που έχουν ξεκινήσει την έρευνα τους χρησιμοποιώντας ευρωπαϊκά κονδύλια. Έχουν κάνει τα πρωτότυπα και τώρα με την στήριξη οργανισμών όπως το Gravity, πλέον ετοιμάζονται να κατακτήσουν τις παγκόσμιες αγορές.

Αυτό είναι κάτι που ως Δημοκρατικός Συναγερμός, πέραν από το να το επικροτήσουμε, θέλουμε να το γνωρίσει ο κόσμος και να δει ότι υπάρχει αυτή η καλύτερη Κύπρος. Αυτά είναι τα εφόδια που χρησιμοποιούμε για να προχωρήσουμε στην Κύπρο του 2030.»

Λίγα λόγια για το Gravity Ventures:

Το Gravity, είναι εκκολαπτήριο επιχειρήσεων (incubator), το οποίο προωθεί την καινοτομία και την τεχνολογική ανάπτυξη για τη δημιουργία και εξέλιξη νεοφυών επιχειρήσεων, που αφοσιώνεται στην μακροπρόθεσμη στήριξή τους. Στόχος είναι η ενίσχυση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος του νησιού αλλά και κατ’ επέκταση της ευρύτερης γεωγραφικής περιφέρειας, από την Μ. Ανατολή και τον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο. Τα τελευταία 3 χρόνια το Gravity έχει στηρίξει πέραν των 50 ταλαντούχων νέων επιχειρηματιών, επινοητών και νεοφυών επιχειρήσεων (startups) μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει για την ανάπτυξή τους και την αποτελεσματικότερη διείσδυσή τους στις παγκόσμιες αγορές, ενώ έχουν γίνει συνολικά επενδύσεις πέραν των € 3 εκ σε 12 νεοφυείς επιχειρήσεις.

Λευκωσία, 22 Απριλίου 2019

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.