Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συγχαίρει θερμά τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη

April 30, 2019

Γραπτή Δήλωση

Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου και Γραμματέα Πολιτικού Εκσυγχρονισμού

Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου

 

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συγχαίρει θερμά τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη για ακόμα μια φορά, γιατί μας κάνει περήφανους και σηκώνει την Κύπρο ψηλά.

Το rescEU, η εμβληματική πρωτοβουλία του για αναβάθμιση του ευρωπαϊκού συστήματος πολιτικής προστασίας, είναι ανάμεσα στα 20 επιτεύγματα της ΕΕ για την περίοδο 2014-2019 όπως ανακοίνωσε σήμερα επίσημα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης είναι από τους λίγους Επιτρόπους που μια πολιτική πρωτοβουλία του αναγνωρίστηκε και συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτά τα 20 επιτεύγματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ευρύτερο έργο και η παγκόσμια δράση του Κύπριου Επιτρόπου αναγνωρίζεται όχι μόνο σε ευρωπαϊκό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η σκληρή δουλειά και η αξιοπιστία του Χρήστου Στυλιανίδη έφεραν αποτέλεσμα επιτυγχάνοντας κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο: τη δημιουργία του rescEU με την οποία ενισχύεται η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, προωθείται η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και υπηρετείται η ευρωπαϊκή ιδέα.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη δράση και προσφορά του Χρήστου Στυλιανίδη τιμά τον Δημοκρατικό Συναγερμό και πάνω απ’όλα την Κύπρο μας.

Λευκωσία 30 Απριλίου 2019

https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2023 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.