Προσπάθεια εκφοβισμού στην Κεντρική Τράπεζα

14 Φεβρουαρίου, 2014

Χθεσινό δελτίο τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού αναφέρει:

Η ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας ουσιαστικά επιβεβαιώνει την απαράδεκτη και παράνομη προσπάθεια εκφοβισμού των εργαζομένων.

Κάποιοι προφανώς συγχέουν τη διασφάλιση στοιχείων και υπηρεσιακών εγγράφων με τον επιλεκτικό έλεγχο προσωπικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ή ακόμη, με την εξωφρενική απαίτηση για παράδοση υπολογιστών και τηλεφωνικών συσκευών που κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί από το σπίτι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται σε συνέχεια του φακελώματος μελών διοικητικών συμβουλίων ημικρατικών οργανισμών αλλά και της βιντεογράφησης όσων διαδηλώνουν εναντίον του κ. Χριστόφια και της κυβέρνησης. Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό που παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Η ανεξαρτησία της Κεντρικής Τράπεζας δεν παρέχει το δικαίωμα σε κανένα Διοικητή να διαχωρίζει και να εκφοβίζει το προσωπικό. Ούτε και η κοινή απαίτηση για ανεξάρτητη και αντικειμενική έρευνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για συμπεριφορές που παραβιάζουν βασικά δικαιώματα των εργαζομένων στην Κεντρική Τράπεζα.
https://disy.org.cy/wp-content/uploads/2023/09/logo-site-members.disy_.cy_.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.