Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός επιθυμεί να εκφράσει τη θλίψη του για τον θάνατο του Κύπριου επιχειρηματία Κρίς Λαζαρή.
Ο Κρις Λαζαρή ήταν ένας πολεμιστής της ζωής που κατάφερε από το τίποτα να δημιουργήσει μια οικονομική αυτοκρατορία που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες του Ηνωμένου Βασιλείου.
Παρά την επιτυχία του, ο Κρις Λαζαρή παρέμενε πάντα δίπλα στην πατρίδα του, συνδράμοντας σημαντικά την Κύπρο, τόσο σε εθνικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η χώρα μας έχασε σήμερα έναν από τους πλέον επιφανής σύγχρονους Κύπριους της ομογένειας και η απώλεια του είναι ακόμη μεγαλύτερη για την παροικία μας του Λονδίνου, της οποίας υπήρξε για πολλές δεκαετίες σημαίνον στέλεχος.
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην γυναίκα του και τα τρία του παιδιά, όπως και σε όλους τους Κυπρίους της Μεγάλης Βρετανίας. Η πορεία και κυρίως η θέληση, η εργατικότητα και η φιλοπατρία του Κρις Λαζαρή μπορούν να αποτελέσουν για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση.
Μετά από απόφαση του εκτελεστικού γραφείου της παράταξης, στην κηδεία του εκλιπόντος ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιπρόεδρο της παράταξης κ. Γιώργο Γεωργίου.