Υποψηφιότητες για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ-ΕΛΚ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανακοινώνει ότι οι υποψηφιότητες για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος για τις Ευρωεκλογές θα υποβάλλονται την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, από τις 9π.μ. μέχρι και τις 1μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Με βάση τις πρόσφατες αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου του Κόμματος υπενθυμίζεται ότι στο ψηφοδέλτιο απομένουν 4 θέσεις κενές καθώς:
α) μία θέση θα καταλάβει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος κ. Δημήτρης Συλλούρης
β) μία θέση θα καταλάβει ο/η κατ’επιλογήν υποψήφιος/α που θα προταθεί από τον Πρόεδρο του Κόμματος με βάση και τις σχετικές καταστατικές διατάξεις.
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος τα οποία είχαν εγγραφεί στο μητρώο μελών μέχρι και τις 31/12/2013.
Η επιλογή των υποψηφίων, σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι από τις διαθέσιμες θέσεις, θα πραγματοποιηθεί με ψηφοφορία από τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, το οποίο θα συνέλθει το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014.
Λευκωσία, 21 Φεβρουαρίου 2014