Επίσκεψη Αντιπροσωπείας του Δημοκρατικού Συναγερμού στον Σύνδεσμο «Ιθάκη»
Τον Σύνδεσμο «Ιθάκη» στη Λεμεσό είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί σήμερα αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο και Βουλευτή Λεμεσού κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, τον Διευθυντή Διοίκησης και Προσωπικού του κόμματος κ. Γιώργο Λυσανδρίδη, την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου κ. Τώνια Μουσκή, τον Επαρχιακό Γραμματέα Λεμεσού κ. Νίκο Σύκα και τον Αναπληρωτή Επαρχιακό Γραμματέα, κ. Κώστα Γιάλλουρο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχαίμερ .
Ο Σύνδεσμος «Ιθάκη» έχει ως στόχο την παροχή ανακουφιστικής φροντίδας και ψυχοκοινωνικής στήριξης σε κάθε συνάνθρωπο μας που διαγιγνώσκεται με άνοια, καθ’ όλα τα στάδια της ασθένειας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπία του κόμματος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες του συνδέσμου και τα προγράμματα νοητικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης προς τους ασθενείς, που λειτουργούν στα κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας σε Λευκωσία και Λεμεσό, αλλά και για τις υπηρεσίες στήριξης προς την οικογένεια του ασθενή.
Μετά το πέρας της επίσκεψης, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, κ. Ισαβέλλα Καραολή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ένεκα της Παγκόσμιας Ημέρας Αλτσχάιμερ που είναι στις 21 Σεπτεμβρίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Επαρχιακή ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού, που μας έχει επισκεφθεί εδώ στο Κέντρο Ημέρας Ιθάκη, όπου στεγάζονται τα άτομα που παρέχουμε νοητική ενδυνάμωση. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας, τη συνεχή υποστήριξη σας και εμείς θα είμαστε εδώ να επιτελούμε το έργο που αρμόζει, έτσι ώστε αυτά τα άτομα να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής».
Εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο Αντιπρόεδρος και Βουλευτής Λεμεσού κ. Ευθύμιος Δίπλαρος, δήλωσε:
«Ως Δημοκρατικός Συναγερμός έχουμε επισκεφθεί σήμερα το Κέντρο Ημέρας του Συνδέσμου Ιθάκη, απλά και μόνο για να εκφράσουμε τη στήριξη, τη συμπαράσταση, αλλά και τα συγχαρητήρια μας για το έργο το οποίο επιτελεί ο σύνδεσμος για τα άτομα, τους ασθενείς με άνοια. Έχουμε ακούσει με πολλή προσοχή τα αιτήματα όπως έχουν κατατεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και από τους εθελοντές της ομάδας εδώ και έχουμε αποφασίσει ότι θα ενώσουμε τις δυνάμεις, ούτως ώστε πάρα πολλά από τα αιτήματα τα οποία είναι απόλυτα δικαιολογημένα, να φτάσουν στα αρμόδια Σώματα της εκτελεστικής εξουσίας, ούτως ώστε να βρούμε λύση. Την ίδια ώρα, έχουμε ακούσει με πολλή προσοχή αλλά αν θέλετε και ευχαρίστηση, το γεγονός ότι καθημερινά, παρά τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, 18 περίπου συμπολίτες μας επισκέπτονται το κέντρο ημέρας του συνδέσμου εδώ στη Λεμεσό, όπου τους παρέχονται προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης, παράλληλα με τη φαρμακευτική γίνεται μια εξαιρετική δουλειά, γι’ αυτό επιτρέψετε μας να σας εκφράσουμε και πάλι τα συγχαρητήριά μας. Εκείνο το οποίο υποσχόμαστε είναι ότι θα σταθούμε δίπλα σας, συμπαραστάτες στην όλη προσπάθειά σας και να είστε σίγουροι ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και εμείς αλλά και ο Πρόεδρος της παράταξης μας».
22/9/2020